Presidenten av USA på toppen av et legotorn

I natt drømte jeg en kaotisk drøm om presidenten i USA og lego i forskjellige farger. Jeg bygget et stort tårn og på toppen der sto presidenten av USA. Det ble et verdensomfattende jordkjelv og alle legobyggene raste sammen, men ingen personer kom til skade. Jeg gikk og letet etter familien min. Alle rundt meg begynte å bygge et nytt USA og presidenten sto igjen på toppen av et tårn. De sang «Ja, vi elsker» og jeg forsto ikke hvorfor vi sang den norske nasjonalsangen når vi sang til den amerikanske presidenten. Mens vi sang, begynte en alarm å ringe. gjen kom det et verdensomfattende jordskjelv og alt ble lagt i grus. Nå var jeg alene om å bygge hele verden opp igjen, men jeg trengte flere legoklosser. Jeg prøvde fargeindikatoren på legoklossene, og jeg ble frustrert fordi den sa grå på røde legoklosser.

Drommetydning.com fant jeg ordene:

  • «leke»: Barn som leker betyr hell i kjærlighet. Ellers vil det å leke bety god fantasi.
  • «Sang»: Hvis du sang falskt eller glemte teksten har du undervurdert hvor vanskelig en oppgave er. En barnesang symboliserer et gammelt problem. Hvis sangen hørtes fin ut trenger du ikke å bekymre deg.
  • «Tårn»: Bor du i et tårn så har du for liten kontakt med virkeligheten. Et tårn kan også symbolisere livskraft, eller himmelen.
  • «Jordskjelv»: Du kan få problemer på jobben eller psykiske problemer. Klarer du å komme i sikkerhet er problemene midlertidige. Et jordskjelv kan også bety usikkerhet eller at livet ditt ikke er så trygt som du tror.

PS: Jeg tror ikke på drømmetydning, men kan synes det er litt underholdende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *