Plommer og twist

I natt drømte jeg en snodig drøm. Jeg drømte at jeg var i hagen til foreldrene mine og letet etter plommer. Der var mange plommer. De fleste var rød/lilla, men noen var grønne. Samboeren min sa at de grønne plommene, de jeg likte best, var giftige å spise. Plutselig kom min mor ut og snakket i mobiltelefon med klasseforstanderen jeg hadde på barneskolen. Klasseforstanderen trengte hjelp, for hun visste ikke hvordan dele en twistpose på en hel klasse. Mens jeg tenkte på denne problemstillingen gikk jeg rundt og rundt, og plutselig slo jeg til den åpnede twistposen og innholdet ble spredd utover, ikke bare i hagen, men også skråningen fra plenen. Vi kavet fælt for å få samlet alle twistene.

I denne drømmen så jeg plommene veldig tydelig og jeg så at gresset var grønt. Jeg så at huset var malt i en lys farge, men mer synsinntrykk enn det fikk jeg ikke. Jeg så ikke min mor og ikke samboeren min.

Og jeg har som vanlig moret meg litt med drømmesymboler på Droemmetydning:

  • Plommer: Spiser du plommer kan du få sorg. Ser du et plommetre vil du få din rettmessige arv.
  • Tre: Et tre symboliserer åndelig vekst eller seksuell tilfredsstillelse. Et tre kan også gi ly, skygge eller penger. Lager du noe av tre er dette et hint om at du nå klarer å forme ditt liv slik du ønsker. Et råttent tre kan symbolisere sjalusi. Tallet tre
    symboliserer indre styrke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *